TheConnector

Ledige stillinger, intervju og ny karriere 2019

Ledige stillinger, intervju og ny karriere 2019

Del1 – 20.05.2019

«Er det lett å søke ledige stillinger? Hvordan når man frem til intervju? Hvordan komme seg fra å se en ledig stilling, til man sitter i et intervju og til slutt blitt tilbudt jobben man har drømt om?»

Ledige stillinger

Ledige stillinger er noe man ser overalt på nettet om man Googler arbeidsmarkedet, og er det som er mest søkt på når man leser statistikken jeg får ifra Google Ads og Google Analytics.
Hvor mange ledige stillinger finnes egentlig på de ulike rekrutterings- og bemanningsportaler i Norge?
Har alltid lurt på hvorfor rekrutterings- og bemanningsbransjen har et innsalg til bedrifter og jobbsøkere på hvor mange CV´r de har i sin «base», når det eksakte tallet på aktive jobbsøkere har større avvik, noe min erfaring fra bemanningsbransjen var. Dette er et av flere temaer jeg kommer til å se på i kommende innlegg denne uken.

Hvem gir og hva er gode tips til intervju?

Et intervju har som sagt to sider, hvor den ene holder intervjuet og over bordet sitter en nokså spent kandidat. Hvordan kan dette gjøres til en god opplevelse for begge parter? Jeg vil legge frem punkter jeg har fått mye spørsmål rundt:
Dette er spørsmål og temaer jeg har god erfaring med som jobbsøker, intervjuer og og rekrutteringsansvarlig.

Hvem er The Connector? 

I kommende blogg-innlegg vil jeg skrive om mine erfaringer rundt det å være: jobbsøker, intervjuer, personalansvarlig, miste jobben og vips var jeg på NAV, bli selvstendig næringsdrivende og gründer av denne rekrutteringsportalen. Ved å sette lys på disse ovennevnte temaer vil dere komme til å bli bedre kjent med Kjell-Ivar Sormerud som person og forretningsmann.
Ser virkelig frem til å gi mine følgere, oppdragsgivere, jobbsøkere som er registrert i The Connector sin portal og App – en veldig god opplevelse!
Besøk oss på  facebook 
Vennlig hilsen
Kjell-Ivar Sormerud

 

 

Comments are closed.