TheConnector

Rekruttering med bruk av Video!

Rekruttering med bruk av video – kom igjen!

Hvorfor bruker vi ikke mer video – det sier jo og forteller oss så mye mer!

The Connector AS ønsker at alle våre brukere skal benytte seg av den muligheten vi tilbyr – nemlig å legge inn en presentasjons- og motivasjonsvideo av oss selv på vår profil.

Det vi kan se av våre profiler, er at det er flere hundre som ikke har gjort dette og vi tenker hvorfor?

Er det slik at vi ikke tør å benytte video av oss selv for dette formålet, er video i denne settingen kanskje litt for ny og innovativ ennå? Føler vi at vi «kler» av oss litt?

Eller hva tenker du?

The Connector AS
The Connector AS – Ikke på papiret vi skiller oss ut!

Hvorfor legger vi inn videoen som her i The Connector? Det er fordi vi alle er enige om at «et bilde kan si mer enn 1000 ord», noe som også er sant, men hvor mye kan en video gi oss da??!!

Leser vi oss opp på ulike statistikker på google, kan vi lett se at mennesker elsker video og at bruken av video bare øker år for år. I dagens samfunn elsker vi video og bilder så sterkt at SoMe/sosiale medieleverandører og gründere vokser seg sterke og mektige.

Hvordan kan det da ha seg at vi ikke føler like sterkt for å markedsføre oss selv mot en jobb og karriere, da vi elsker å vise oss frem:

  • på treningsstudio
  • i sosiale settinger
  • hva vi spiser til ulike tider
  • osv osv osv

Alt dette er selveksponering og blottlegging av deg og dine rundt deg. Hvorfor ikke benytte bilde og video til å fremme deg positivt, slik at dette bringer deg fremover og muligens oppover i din karrierestige.

Hvor effektivt er videoinnhold?

Selv om det er praktisk og effektivt for forbrukeren, gir videomarkedsføring markedsførere et attraktivt, allsidig og ekstremt delbart medium for å nå publikum. Faktisk fant Diode Digital nylig at online video er et 600% mer effektivt markedsføringsverktøy enn trykt og direktemelding kombinert. 

Hva vil dette si om en vanlig søknad og cv sendt på mail eller i en portal da????

«Send en søknad og cv…vi leser alle bla, bla, bla»

I en prosess kan et bedrift eller rekrutterer motta titalls til hundrevis av søknader – tror du alle vil bli lest og vurdert objektivt og korrekt før du ender opp i en JA eller NEI bunke? Tror du det kan ha noe å si hvordan du ordlegger deg i søknaden, lengden på søknaden når det kommer til tid på døgnet den som skal lese dine papirer gjør det? Tenk litt på det……kan det være tilfeldigheter at det ble et svar som dette:

» Det var mange kvalifiserte søkere til denne stillingen, men du gikk dessverre ikke videre denne gang. Håper at du vil søke hos oss ved en senere anledning. Mvh ……..»

  1. Hva om du hadde muligheten til å presentere deg muntlig?
  2. Vise hvem du er, få frem glød og engasjement, kunnskap på ett par minutter!

Helt enkel video – dette fikser du!

The Connector ASJeg legger ved en helt enkel video av meg selv, tatt med en Iphone 8 sitt eget kamera uten lysforsterkning.

Det videoen vil fortelle deg er nettopp det jeg vil at du skal gjøre når du oppretter en profil hos oss i www.theconnector.no – klikk her alle sammen!

 

 

 

 

 

Vi snakkes!

Mvh

Kjell-Ivar Sormerud / daglig leder og eier

Mobil / mail : 450 44 244 / sormerud@theconnector.no

Comments are closed.